InWaterland is altijd wat te doen!
InWaterland.nl

InWaterland.nl
Er is altijd wat te doen!

De Slag op de Zuiderzee 2023De Slag op de Zuiderzee op 11 oktober 1573 was een treffen tussen de watergeuzen en een Spaanse-Vlaamse vloot, dat werd gewonnen door de watergeuzen en dat feit wordt elke 50 jaar herdacht in Monnickendam.

In juli 2023 was het groot feest in Monnickendam, tussen 6 en 16 juli waren er elke dag festiviteiten en evenementen en hiervan heeft Herman Kemper een prachtig fotoboek gemaakt!
200 pagina's met totaal bijna 600 foto's doen op een uitmuntende wijze verslag van wat er die periode allemaal plaatsvond.
Van viering van het Jan Haring weekend, tot een kinderSlag op de Zuiderzee, van een Meezingfestival tot de verkiezing van Jan en Janneke Haring. En laten we ook de Slag op het water en de berechting van de Spaanse Admiraal niet vergeten. Dit en vele andere afbeeldingen, zoals van de plaatselijke bevolking in klederdracht, is in het kleurige boekwerk opgenomen.

Het boek is te koop bij vier verkooppunten in Monnickendam:
- NIMO-boek, Kerkstraat Monnickendam
- Primera, 't Spil Monnickendam
- Studio Hair Care by Monique, Haven Monnickendam
- VVV, Middendam Monnickendam

Het foto-naslagboek heeft een hoog "Oja, wat leuk, weet je nog-gehalte" en is bijvoorbeeld een uitstekend idee om tijdens de feestdagen cadeau te doen!
De verkooppunten hebben nog genoeg voorraad, maar wees er snel bij want de verkoop gaat snel!