Uw boekhouding altijd op orde.

/

Kemper Administratie is gevestigd in Monnickendam, een historische stadje aan de oevers van de Gouwzee. Wij zijn al een aantal jaren actief met het voeren van een scala van werkzaamheden op het gebied van financiele dienstverlening.

Wij verzorgen administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden voor Starters, ZZP'ers en MKB. Onze relaties zijn werkzaam binnen vele verschillende bedrijfstakken.

Bij ons kunt u terecht voor onder meer:

 • Assistentie bij startende ondernemingen.
 • Opzetten administratie en boekhouding.
 • Verzorgen complete boekhouding.
 • Periodieke aangifte Omzetbelasting/BTW bij belastingdienst.
 • Aangifte Inkomstenbelasting voor u en uw partner.
 • Salarisadministratie.
 • Etc. etc. etc.

  Wij zijn geautoriseerd partner van Informer Software. Hierdoor is het mogelijk om degene die ook met deze applicaties zelfstandig hun administratie verzorgen op relatief eenvoudige (en dus ook goedkopere) wijze te ondersteunen.

 • Kemper Administratie is er voor haar relaties.

  /

  Bij Kemper Administratie werken mensen die betrokken met hun werk en hun relaties zijn. Heldere communicatie vinden wij zeer belangrijk, zowel in de prijsafspraken (u komt nooit voor verrassingen te staan) als in onze afspraken over de werkzaamheden. U kunt van ons op aan!

  Wij zijn op de hoogte van de nieuwste regels en ontwikkelingen en kunnen dit op een heldere en begrijpelijke manier aan u vertellen. Niet alleen tijdens de "normale" kantooruren zijn wij bereikbaar, maar ook op andere tijden die onze relatie schikt zijn we er. De relatie is persoonlijk en laagdrempelig, dat wij voor ons houden wat wij van onze relaties weten staat natuurlijk buiten kijf.

  Wij voelen ons betrokken bij onze relaties. Wij schromen dan ook niet om te wijzen op zaken waar het ons insziens beter kan en geven u hier advies in.

  Nieuwsgierig? Neem contact met ons op. U bent altijd welkom!

  Wat zeggen onze klanten?

  /

  KLUSSENBEDRIJF FRED DE BRUIN - PURMEREND

  Herman is gewoon goed eerlijk en snel. Geen gezeur boekhouding, altijd goed. Hij bericht altijd op tijd voor de aangifte. Je brengt je boekhouding en hij brengt hem geboekt weer terug. Je heb er gewoon geen omkijken naar. Je kunt je gewoon met je werk bezig houden, de boekhouding zit gewoon goed.

  METAALATELIER KOOS VAN WENGERDEN - PURMER

  Wij zijn heel tevreden. Zeer persoonlijk, goede feedback. En wij zijn altijd op tijd met onze aangiftes dankzij een aanmoediging via sms.

  V.O.F. SPIJKSTRA - EDAM

  Wij zijn zeer tevreden. Door persoonlijke insteek is het prettig werken. Staat altijd klaar. En is eigenlijk altijd bereikbaar. Flexibel, accuraat, meedenkend, eerlijke prijs.

  QED TECHNOLOGY - AMSTERDAM

  Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Herman Kemper. Hij is altijd bereikbaar, staat voor je klaar met advies en is betrouwbaar. Een aanrader!

  Kemper Administratie - Zwaluwtong 126 - 1141KS Monnickendam - Telefoon: (+31)6 26772453 - E-Mail: kemperadministratie@xs4all.nl