Verzekeringen

Hoewel boekhouding en financiele cijfers de hoofdmoot van onze werkzaamheden is, krijgen wij geregeld van onze (toekomstige) relaties vragen over bijvoorbeeld verzekeringen en pensioenen. Het verheugt ons daarom zeer dat wij vanaf heden deze vragen volledig kunnen beantwoorden. Dankzij een samenwerkingsverband met een solide, al bijna 35 jaar bestaand, assurantiekantoor uit de regio kunnen wij u op verzekeringsgebied prima van dienst zijn.

Het assurantiekantoor waar wij nauwgezet mee samenwerken is een middelgroot onafhankelijk intermediair. Werkzaam in een professionele omgeving van circa 500 vierkante meter kantoorruimte geven zij, met 24 opgeleide medewerkers, advies aan (familie)bedrijven, instellingen, particulieren, accountants en adviseurs.

Zij hebben een actieve rol en een duidelijke visie op verzekerings-, employee benefits-, pensioen-, hypotheek- en bankzaken. Zij spreken en kennen de taal van de terecht veeleisende consument. Kenmerken als continuiteitsgericht, persoonlijk en korte lijnen zijn bij dit verzekeringskantoor, net als bij Kemper-Administratie, dan ook vanzelfsprekend.

Is uw verzekeringsintresse gewekt en wilt u eens met een deskundige medewerk(st)er van ons assurantiekantoor uw verzekeringen doornemen? Schroom niet en vul onderstaand formulier in en men neemt op korte termijn contact met u op om een en ander eens verder door te spreken.

Uw reactie

 


 


 


 


 


Kemper Administratie - Zwaluwtong 126 - 1141KS Monnickendam - Telefoon: (+31)6 26772453 - E-Mail: kemperadministratie@xs4all.nl